Ultimele stiri

Campanie de strângere de rechizite și hăinuțe pentru prichindeii din casele de copii din Timișoara

campanie copii

Casele de copii din România găzduiesc aproximativ 80.000 de copii cu vârste cuprinse între 1 si 18 ani. Lipsa de fonduri înseamnă pentru copii lipsa de îmbrăcăminte, manuale şi rechizite pentru şcoală.

Zilele de vacanță se apropie de final, iar noul an şcolar vine cu aceleaşi probleme din fiecare toamnă – atât pentru copii, cât şi pentru îngrijitorii acestora. În condiţiile în care banii de rechizite lipsesc, ei trebuie să se descurce cu ceea ce moştenesc de la un an la altul.

Pentru ameliorarea acestei situații, compania Tempini lansează campania “Înveseleşte prima zi de şcoală a unui copil”–o campanie de colectare şi donare de rechizite,cărţi și haine pentru copiii din casele de copii din Timişoara cât şi pentru cei din familiile nevoiaşe. Campania se desfășoară în perioada 15 august – 15 septembrie.

Pe parcurul celor patru săptămâni ale campaniei, sediul companiei Tempini, de pe Calea Aradului nr. 115, va fi centrul de colectare pentru toţi cei care doresc să-i ajute pe aceştia prin donații de cărţi, rechizite, haine şi orice alte echipamente pentru şcoală la sediul firmei.

La finalul campaniei, toate donatiile strânse vor fi folosite pentru a aduce un zâmbet copiilor şi pentru a-i ajuta să calce pragul şcolii cu un ghiozdan complet echipat pentru noul an şcolar.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*