Ultimele stiri

Campionatul European de Baschet Feminin ar putea să nu fie ținut în noua Sală Polivalentă. Lucrările se mișcă în pas de melc

Robu Sala Polivalenta

Probleme în ceea ce privește Campionatul European de Baschet Feminin ce ar urma să se țină în luna iulie în noua Sală Polivalentă din Timișoara. Lucrările la acesta se mișcă foarte greu, și numai mobilizarea muncitorilor ar putea face ca construcția să fie gata până înainte de competiție.

“Luni dimineața am fost pe șantierul Sălii Polivalente și am constatat că se lucra, dar mai mult în interior, m-a nemulțumit că nu s-a finalizat nici acum închiderea acoperișului, acea porțiune de câțiva metri văd că tot întârzie să fie realizată”, spune indignat primarul Nicolae Robu.

Cei ce se ocupă de realizarea construcției n-au oferit prea multe detalii despre cauzele ritmului lent în care se desfășoară lucrările, dar primarul Nicolae Robu a cerut mobilizare.

“Au zis că nu s-a putut lucra din cauza frigului, că era să cadă un muncitor… Acoperișul e aproape gata. Lucrarea se poate termina până în luna mai dacă se face o mobilizare”, a mai adăugat edilul.

În caz contrar, Sala Olimpia va fi cea care va găzdui meciurile competiției sportive, chiar dacă acesta nu se ridică în totalitate la standardele cerute de un asemenea campionat, anunță primarul Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*