Ultimele stiri

Campionii de la RCM Timișoara au făcut donații pentru sinistrații din Serbia și Bosnia-Herțegovina. Antrenorul BC Timișoara face și el apel la umanitate

ajutoare

Cererile de ajutorare lansate în Banat pentru locuitorii din Serbia și Bosnia şi Herţegovina au avut ecou și în lumea sportului. Mai mulţi jucători de la RCM Timişoara împreună cu antrenorul Danie de Villiers, au donat astăzi la sediul Crucii Roşii mai multe baxuri de alimente, dar şi articole de îmbrăcăminte.

Rugbiștii au pus mână de la mână și au stâns o sumă frumușică, cu care au cumpărat alimente și haine pentru sinistrații din Serbia și Bosnia Herțegovina. Aceștia au mers la sediul Crucii Roşii Timiş unde  au donat toate produsele cumpărate.

Astfel, ajutoarele lor au plecat în acestă după-amiază cu primul convoi care va ajunge în țările lovite de viitură.

Apelul la umanitate în lumea sportului a fost făcut de antrenorul BC Timișoara, Dragan Petricevic

“Impreuna cu Crucea Rosie Timisoara si Ambasada Bosniei si Herzegovinei in Romania sper sa adunam cat putem de multe pentru a-i ajuta pe oamenii care din cauza inundatiilor de proportii nemaintalnite, in doar cateva zile, au pierdut tot ce aveau. In Bosnia si Serbia zeci de oameni au murit inecati, peste 20 de mii de oameni au ramas fara casele lor, peste 70.000 de oameni nu au curent electric, sunt kilometri de sosele distruse, poduri prabusite, agricultura sub ape…”, a scris acesta pe contul lui de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*