Ultimele stiri

Când are loc cea de-a doua tură ciclistă bănățeană

verde pentru biciclete

“Verde pentru Biciclete” în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu organizează cea de-a doua tură ciclistă bănățeană, din acest an. Acțiunea are loc duminică, 8 iunie 2014, iar punctul de întâlnire pentru plecare este Parcarea Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00.

Amatorii mersului pe două roţi sunt invitați la plimbare pe traseul: Str. Circumvalaţiunii – Take Ionescu – Calea Lugojului – Ghiroda ( strada principală ) – Pod peste Bega – dig Bega (pescării) – Plopi – Timişoara. Lungimea traseului este de aproximativ 25 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 3-4 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”. Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă.

Această tură bănățeană este cea de-a doua dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an și sunt organizate în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu. Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. „Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, transmit reprezentanții ‘Verde pentru Biciclete”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*