Ultimele stiri

Când are loc un nou concert în Peștera Românești

concert pestera romanesti

Un eveniment devenit deja o tradiţie frumoasă de toamnă, concertul din Peştera Româneşti are loc în data de 26 octombrie. Reprezentanții Filarmonicii Banatul anunță că vor fi organizate, în acest an, nu unul, ci două concerte inedite. Primul va fi susținut la ora 12.00, iar celălalt la ora 14.00.

Timișorenilor, și nu numai, care doresc să participe la eveniment, Clubul Bănățean de Turism le propune o drumeţie colorată în nuanţe ruginii prin pădurile munţilor Poiana Ruscă, până la peştera din care răsună în fiecare octombrie un concert unic într-un peisaj de neuitat.

Peştera Româneşti este localizată in Vestul României – în Nordul Munţilor Poiana Ruscă, în apropierea localităţii Româneşti, fiind formată într-un munte de calcar mezozoic. Primul concert din Peștera Românești a fost un concert simfonic inaugural al Speosportului la data de 11.10.1984. Succesul de care s-a bucurat acest prim concert a făcut ca evenimentul să se repete, încă o dată, iar apoi din nou și din nou, devenind treptat un obicei binecunoscut ca în fiecare an Filarmonica Banatul din Timişoara să susţină un concert în Peștera Românești.

 

1 Commentariu pe Când are loc un nou concert în Peștera Românești

  1. Pacat ca nu se tine dumnca

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*