Ultimele stiri

Când este gata moțiunea de cenzură a PNL

Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca exista posibilitatea ca liberalii sa depuna motiunea de cenzura mai devreme, in urma unor decizii ce urmeaza sa fie luate miercuri. De asemenea, fostul ministru ar intentiona sa candideze la Primaria Capitalei, in anul 2016.

Intrebat, intr-un interviu acordat Stiri pe surse, daca va candida la Primaria Bucurestiului, Ludovic Orban a raspuns: „La Consiliul National al PNL se vor stabili niste criterii si, in functie de acestea, cu siguranta ca iau in calcul aceasta varianta”. Consiliul National al PNL va avea loc pe 23 mai, la Pitesti.
De asemenea, deputatul liberal a precizat si cele doua situatii in care motiunea de cenzura pregatita de PNL va fi depusa mai devreme decat este prevazut. „Noi am luat o decizie aproximativa, dar daca imprejurarile o impun, de exemplu, daca Dragnea este condamnat, chiar si cu suspendare, iar Victor Ponta se incapataneaza sa-l tina in PSD si in Guvern, in mod evident ca ai temei pentru o motiune de cenzura.
Daca CCR declara neconstitutionala hotararea in cazul Sova si solicita reluarea votului, iar majoritatea PSD nu vrea sa reia votul, asta este iarasi un motiv de a ataca cu o motiune de cenzura. Dupa cum il stiu pe Ponta las si tradator se va lepada si de Sova, si de Dragnea”, a apreciat vicepresedintele PNL, scrie ziare.com.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*