Ultimele stiri

Când se va redeschide circulaţia în zona Michelangelo

Nicolae Robu

După ce traficul de pe şantierul Michelangelo a fost închis în ultimele săptămâni, Nicolae Robu spune că s-ar putea ca pe aici să circule maşini, din nou, în cel mai scurt timp. Edilul nu are o dată exactă pentru reluarea circulaţiei, dar crede că acest lucru s-ar putea întâmpla săptămâna viitoare, după terminarea campaniei.

„Eu am postat pe Facebook o imagine cum arăta alaltăieri zona Michelangelo. Se poate vedea din acea poză că totul este betonat, că s-a terminat cu bordurile, s-au turnat betoanele şi totul este pregătit pentru turnarea asfaltului. De ieri s-a început turnarea asfaltului şi durează câteva zile. Nu pot să spun o dată precisă. Vremea este excelentă acum şi, dacă rămâne tot aşa, nu este exclus să terminăm chiar sâmbătă. Dar nu vreau să se ia ziua de sâmbătă ca un termen angajat de noi pentru darea în folosinţă a pasajului. Asta este o variată definitivă”, a afirmat primarul.

Deşi Nicolae Robu nu se va afla în Timişoara în următoarea săptămână, fiind plecat în Singapore, acesta a asigurat că se va da startul la circulaţie, indiferent dacă el este sau nu în oraş.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*