Ultimele stiri

Când va avea loc o nouă ediţie a VINVEST, la Timişoara

Timişorenii care vor trece pragul celei de-a 11-a ediţii a Salonului Internaţional de Vinuri VINVEST vor avea parte în acest an de o mulţime de surprize, anunţă organizatorii. La Centrul Regional de Afaceri, în perioada 11 – 13 aprilie, punctele de atracţie ale Salonului vor fi lansările de noi mărci de vinuri, show-uri gastronomice, precum şi demonstraţii de asociere a vinului cu mâncarea.

Din dorinţa de a deschide noi punţi de comunicare între consumatorii vinului românesc şi internaţional, VINVEST îşi propune să organizeze în acest an o serie de evenimente reunite sub genericul “Zilele Vinului, Gastronomiei şi Culturii Internaţionale”, care se vor desfăşura în data de 12 aprilie., sub egida Consulatului Onorific al Spaniei la Timişoara. Sectorul vitivinicol, utilajele de vinificaţie şi serviciile conexe vinului vor avea o mai mare vizibilitate, dau asigurări organizatorii evenimentului.

“Am avut un an viticol 2013 binecuvântat de Dumnezeu cu licoare bahică ce a umplut pivnițele! A fi prezent la VINVEST 2014 în calitate de expozant înseamnă a exista pe piața din vestul țării, a împărtăși celor din alte domenii de activitate arta de a produce și de a degusta vinul, a fi în slujba lui”, anunţă Lucia Pîrvu, expert degustător şi organizator VINVEST.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*