Ultimele stiri

Când vor apărea din nou palmierii în centrul Timişoarei

Palmieri

Chiar dacă am avut parte de o iarnă uşoară şi deja apar primele semne ale primăverii, timişorenii mai au de aşteptat până când vor putea revedea palmierii pe străzile din centrul oraşului.

Conform declaraţiilor lui Andrei Drăgilă toţi cei 40 de palmieri au supravieţuit peste iernă.

„Cum să nu! Sunt în bune condiţii şi, în funcţie de cum ne permite timpul, vor fi scoşi afară din nou”, a afirmat directorul SC Horticultura SA.

Acesta a mai spus că încă nu a discutat cu Nicolae Robu despre data la care palmierii vor fi scoşi din nou pe stradă, dar că, atunci când temperatura ajunge la 15 grade şi în timpul nopţii, palmierii pot să apară din nou în centru oraşului.

În ceea ce priveşte costurile de care a fost nevoie pentru întreţinerea palmierilor pe timpul iernii, Andrei Drăgilă a declarat că acestea au fost foarte reduse.

„Nu este o problemă asta. Ei au stat într-un solar semiîncălzit. Ei acum sunt în repaus. Noi nu am avut cheltuială cu aceşti arbori, în acest moment. Cât timp sunt în repaus ei nu trebuie udaţi şi nici nu au nevoie de alte îngrijiri specifice ”, a afirmat acesta, pentru Timişoara Online.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*