Ultimele stiri

Candidatul PDL la Colegiul 3 a venit la vot … fără buletin

Balint Petrescu

Emoţiile l-au copleşit pe candidatul pe Colegiul 3 al PDL, Balint Petrescu, atunci când s-a prezentat la secţia de votare, împreună cu liderul PDL Timişoara, Cornel Sămărtinean.  Acesta şi-a dat seama că şi-a uitat cartea de identitate după ce a ajuns în secţie şi a coborât la maşină pentru a o recupera.

„Am votat pentru o echipă de misionişti care au demonstrat că au făcut ceva în viaţă şi vor face şi mai departe, pentru o Românie mai curată şi mai cinstită”, a declarat Balint Petrescu.

Balint Petrescu

Acesta a mai spus că şi-a uitat buletinul din cauza emoţiilor şi că este convins că va avea motive de bucurie după numărarea voturilor.

 

UPDATE: Constrantin Ostaficiuc a votat

În jurul orei 14, la secția de vot deschisă în incinta Liceului Agricol din Timișoara s-a prezentat pentru a-și exercita dreptul la vot, liderul PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc. Acesta a ştampilat în doar câteva secunde buletinul de vot, dovada incontestabilă ca știa clar pe cine vrea să trimită în Parlamentul European.

„Am votat pentru o Românie europeană. Sunt un european convins și sunt mândru că sunt român”, a declarat liderul PDL după ieșirea de la urnele de vot.

Întrebat dacă are așteptări de la viitorii români din Parlamentul European, acesta a declarat ca are așteptări de la toți cei care au un loc acolo, nu doar de la conaționali: „Am așteptări mari nu numai de la viitori europarlamentari români, ci de la întregul Parlament European, care trebuie să ia o decizie pentru dezvoltarea Europei. Sunt momente grele pentru Europa în acest moment și e timpul ca aceste decizii să fie luate”.

La vot liderul PDL a fost însoțit de soția sa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*