Ultimele stiri

Candidatul PNŢCD pe Colegiul 3 a ieşit la vot. Ce nereguli vrea să sesizeze Ciprian Mihok

Ciprian Mihok

Ciprian Mihok, liderul PNŢCD Timişoara şi candidat la funcţia de deputat al Colegiului 3, s-a prezentat astăzi, la vot. Ţărănistul a venit nemulţumit la secţia de votare, pentru că, spune el, toţi contracandidaţii săi au încălcat legea.

După ce a ieşit din cabina de votare, Ciprian Mihok a afirmat: „am intrat în această cursă cu speranţă şi fără teamă, fără frică de ceilalţi competitori pentru că am încredere în partidul pe care îl reprezint şi în echipa care îmi este alături. PNŢCD este un partid care promovează credinţa, morala creştină, care promovează onestitatea şi decenţa. Le doresc celor din Colegiul 3, le doresc timişorenilor şi le doresc românilor să aleagă parlamentari tineri, oneşti, care nu mint, care să le reprezinte interesele. PNŢCD este un partid care promovează bunul simţ şi l-am votat astăzi pentru că promovează onestitatea”

În ceea ce priveşte depunerea de plângeri şi sesizări, ţărăniştii nu au de gând să tolereze nicio abatere şi, spun ei, va ploua cu plângeri penale.

„Mă refer la faptul că se fură voturile cetăţenilor, la faptul că la BEC se va depune plângere în ceea ce priveşte nerespectarea legii electorale. În acest colegiu sunt cuburi electorale care ar fi trebuit să fie ridicate, dar nu au fost. Ele ar fi trebuit să fie ridicate de sâmbătă, la ora 7 dimineaţa. Toţi competitorii mei, şi mă refer la Bârsăşteanu, Coifan şi Funeriu, şi-au lăsat materiale electorale pe o rază mai mică de 500 de metri de secţiile de votare”, a afirmat preşedintele PNŢCD Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*