Ultimele stiri

Candidează Sorin Grideanu pentru Primăria Timişoara? Ce a declarat astăzi

sorin grindeanu

Pregătiri în PSD Timiş pentru alegerile locale din 2016. Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, a declarat, astăzi, că se analizează intrarea în bătălia pentru Primăria Timişoara a celui mai bun candidat. Astfel, potrivit lui Grideanu, primarul Nicolae Robu va avea o „surpriză majoră”.

„Am  măsurători, sunt aproape convins că domnul Robu va avea o surpriză majoră în primăvara anului viitor, fie că va fi un candidat PSD, fie un independent, poate să fie o coaliţie, care va câştiga Primăria Timişoara.  Analizăm toate variantele, îi avem pe Sebastian Răducanu, Marius Craina, Florin Bîrsăşteanu, aceste nume sunt eligibile pentru a fi desemnaţi, dar nu excludeţi nici variante mai largi”, a declarat, astăzi, Sorin Grindeanu.

Preşedintele PSD Timiş a mai adăugat că şi el şi-ar dori să candideze pentru funcţia de primar al Timişoarei. „Dacă partidul şi colegii mei vor considera că asta e varianta… toţi trebuie să ascultăm de marea majoritate, eu îmi doresc, dar aici nu e nimeni proprietar pe acest partid, e o organizare de alt tip, majoritatea decide. Îmi doresc să ajut în continuare Timişul, suntem deschişi la toate variantele, astfel încât să o selectăm pe cea mai bună”, a conchis Sorin Grindeanu.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*