Ultimele stiri

Cântăreţ român, printre cei mai mari DICTATORI din lume. REACŢIA SA, de MILIOANE

gheorghe gheorghiu

Dacă pentru români Gheorghe Gheorghiu e un cântăreț, în Kenya se pare că este văzut drept unul din cei mai răi dictatori din istorie. Pe un calendar apărut în această țară, el stă alături de Hitler, Stalin, Gaddafi și Franco.

Calendarul a fost descoperit de o bloggeriță din Statele Unite care a ajuns în Kenya ca voluntar în Corpul Păcii și care a postat pe Internet mai multe publicații bizare descoperite în această țară africană, printre care calendare cu criminali de război și cu dictatori.

Postarea dateaza din 2012, însă poza a fost descoperită abia recent de utilizatorii de Internet din România, pe care i-a amuzat confuzia făcută de kenyeni între cântărețul Gheorghe Gheorghiu și dictatorul comunist Gheorghe Gheorghiu-Dej, potrivit.

Gheorghe Gheorghiu a aflat și el de confuzie, iar replica artistului nu s-a lăsat aşteptată, pe Facebook:  „Dacă tot sunt dictator, mă mut la Cotroceni când pleacă Traian Băsescu. O singură problemă am. Nu știu ce se va întâmpla când va afla tata. Te rog frumos să mă ierți, asta e situația”, scrie Realitatea.

1390986380297980cd

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*