Ultimele stiri

Cantitate remarcabilă de lemn, confiscată de polițiștii timișeni

lemn

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au depistat un tânăr de 28 de ani care transporta aproape 30 de metri³ de material lemnos, fără a respecta prevederile legale. Întreaga cantitate de lemne a fost confiscată, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional.

„La data de 16 octombrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au efectuat o acţiune pe raza localităţilor Lugoj şi Făget, în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor în domeniul silvic. Astfel, poliţiştii au oprit pentru control un autotren care circula pe raza localităţii Făget, încărcat cu material lemnos”, transmit cei de la IPJ Timiș.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un tânăr de 28 de ani, din localitatea Răchita, judeţul Timiş, transporta 27 de metri³ de cherestea, fără a respecta prevederile legale.

La controlul documentelor s-a stabilit că în avizul de însoţire  era înscrisă o cantitate care nu corespundea cu cea transportată.

În cauză, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale a şoferului cu amendă în valoare de 2000 de lei şi confiscarea întregii cantităţi de material lemnos.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*