Ultimele stiri

Capacele de la pet-urile folosite pentru realizarea podului de Cartea Recordurilor, donate pentru o cauză nobilă

proiect cu.podu

Așa cum au promis atunci când s-au apucat să realizeze cel mai mare pod din sticle de plastic din lume, peste Bega, reprezentanții Asociației EcoStuff România, inițiatorii proiectului, au donat toate cele 104.502 de capace de pet-uri pentru o cauză nobilă.

Și anume, capacele au fost donate campaniei „Dopuri…pentru o cauză!”, prin care timișoreanul Octavian Stana speră să poată să-i cumpere unei tinere de 18 ani un scaun cu rotile. „EcoStuff România donează campaniei „Dopuri…pentru o cauză!” toate cele 104.502 de capace ale pet-urilor (mai exact suma de 126 de lei reprezentând contravaloarea acestor capace) din proiectul cu.podu, probabil cel mai mare pod de pet-uri din lume (încă se deliberează)”, au scris pe Facebook reprezentanții Asociației.

În cadrul campaniei „Dopuri…pentru o cauză!”sunt colectate dopuri din plastic, care mai apoi sunt vândute. Cu banii strânși, Octavian Stana speră să strângă sume de 2.800 de euro, pentru a-i cumpăra tinerei de Timișoara cea mai ieftină variantă a scaunului cu rotile de care are mare nevoie.

Pentru asta, însă, sunt necesare 22 de tone de dopuri, adică aproximativ 12 milioane de capace. „Adu și tu dopuri din plastic la standul special amenajat la Iulius Mall Timișoara, la parter, vizavi de Centrul Informațional, și contribuie la o cauză nobilă!”, îi îndeamnă reprezentanții Iulius Mall pe timișoreni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*