Ultimele stiri

Capitala trendurilor, la Iulius Mall: fashion cât vezi cu ochii, pe cel mai lung catwalk din Timişoara

Pasionaţii de modă şi stil din întreaga regiune sunt invitaţi sâmbătă, 28 mai 2016, la Iulius Mall Timişoara, la un eveniment plin de strălucire. Cele mai noi tendinţe de sezon ale marilor branduri de modă, sfaturi de styling, concursuri cu premii, muzică bună şi un catwalk de dimensiuni impresionante – sunt doar o parte dintre surprizele pe care Iulius Mall te invită să le descoperi.

Sâmbătă, Iulius Mall Timişoara dă tonul modei estivale! Evenimentul de fashion, care va avea loc la demisol, va începe la ora 16.00, gazdă fiind îndrăgitul prezentator Daniel Buzdugan. Clienţii vor avea parte de atmosfera glamour similară cu cea a marilor show-uri din capitalele internaţionale ale modei, aici fiind amenajat un catwalk cu o lungime de 150 de metri. Datorită amenajării aparte a podiumului, care va parcurge culoarele demisolului Iulius Mall, publicul va putea să admire ţinutele în tendinţe indiferent de locul în care se va afla. Astfel, modelele vor defila pe cel mai lung catwalk din Timişoara, mai precis, între zonele Poema – Octogon – Sephora.

Zeci de branduri din Iulius Mall îşi vor prezenta noile colecţii, astfel încât amatorii de shopping se vor putea inspira pentru look-ul sezonului estival. Fie că se gândesc la concediu, îşi doresc o ținută nouă pentru birou sau se pregătesc pentru un eveniment aparte, clienţii vor putea alege din paleta bogată de vestimentații elegante, office, casual, sport sau costume de baie. Totodată, la eveniment vor fi prezentate şi creațiile unor invitați din Serbia, precum şi ale unor designeri timișoreni.

Un alt punct de atracție îl vor constitui piesele vestimentare unicat concepute de studenții Facultății de Arte și Design din cadrul Universităţi de Vest din Timișoara. Creaţiile tinerilor designeri au detalii minuțios lucrate şi reprezintă reinterpretări ale clasicelor cămăși masculine, combinații avangardiste de voal și blană, cu forme supradimensionate și tipare inedite.

Cei care doresc să adopte un look în tendinţe sau să afle ce stil vestimentar li se potriveşte vor avea ocazia să îi consulte pe invitații speciali ai prezentării de modă: criticul de modă Alin Gălățescu și bloggerițele pe teme fashion Carmen Grebenișan, Rox Sarafolean, Mihaela Teicu, Adriana Delia Bărar și Anca Vărșăndan.

Momentele dedicate modei vor fi completate cu muzică bună. Pe scena din Iulius Mall va urca, în premieră, Sanja Vučić, alături de formația ZAA, reprezentanții Serbiei la Eurovision 2016.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*