Ultimele stiri

Captură importantă de țigări de contrabandă! 150.000 pachete de ţigări, ridicate de polițiștii de frontieră FOTO

Captură impresionată de țigări de contrabandă! Polițiștii de frontieră specializați în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere au depistat şi ridicat în vederea confiscării aproximativ 150.000 pachete ţigări de contrabandă netimbrate, în valoare de 300.000 euro. Totul în urma unui control în trafic pe drumul ce leagă Timișoara de Arad.

„Azi dimineaţă, în jurul orelor 06:45, poliţiştii de frontieră specializați în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au desfăşurat o acţiune complexă care a avut ca scop combaterea contrabandei cu produse accizabile. Astfel, poliţiştii de frontieră au verificat mai multe mijloace de transport care se deplasau pe comunicaţia Arad – Timişoara, ocazie cu care a fost oprit în trafic si un auto-marfar înmatriculat în Bulgaria, care era condus de un cetăţean român. În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, în remorca auto-marfarului au fost descoperite peste 150.000 pachete ţigări marca „Marble”, netimbrate. Valoarea bunurilor este de aproximativ 300.000 euro”, transmit cei de la Poliția de Frontieră.

În cauză sunt continuate cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi pentru a se stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Întreaga cantitate de ţigări şi mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării.

DSC_0050 DSC_0036 DSC_0029 DSC_0024

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*