Ultimele stiri

Cărășean prins cu peste 200 de pachete de țigări de contrabandă, la Oravița!

tigări

Cu peste 200 de pachete de țigări de contrabandă a fost prins în mașină un bărbat din Caraș-Severin, la Oravița. Tigările erau de proveniență Duty Free și erau ascunse în trei sacoșe.

Ieri, la nivelul S.T.P.F Caraş-Severin, s-a desfăşurat o acţiune specifică, care a avut ca scop depistarea persoanelor care desfăşoară activităţi de colectare, transport şi comercializare de ţigări de contrabandă.

Astfel, pe raza localităţii Oraviţa a fost oprit în trafic de către poliţiştii de frontieră un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, au fost descoperite trei sacoşe care conţineau cantitatea de 232 pachete ţigări diferite mărci, inscripţionate „For Duty Free Sale Only” şi 5 cutii cilindrice care conţineau fiecare 80 grame de tutun.

Drept urmare poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Caraş-Severin i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare aproximativă de 2900 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Picture 004

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*