Ultimele stiri

Caravana Burselor Locurilor de Muncă în judeţul Timiş a ajuns la Deta

locuri de munca

După Timișoara și Lugoj, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș anunță că, de astăzi și până joi, caravana Burselor Locurilor de Muncă a ajuns la Deta.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului “Cercetarea și prognozarea pieței muncii din vestul României. Evidențierea șomajului neînregistrat din Județul Arad, Timiș și Bihor”. Bursa locurilor de muncă are loc la Deta în Sala multifuncțională, unde vor fi oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă consiliere în vederea depăşirii problemelor întâmpinate în găsirea unui loc de muncă, elaborarea pentru fiecare persoană intervievată a unui raport individual de personalitate şi aptitudini profesionale, precum şi posibilitatea de a se înscrie la cursuri de formare profesionale.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, atât şomeri dar mai ales persoanele care nu sunt în evidenţele AJOFM Timiş sunt aşteptate la aceste burse pentru a putea fi consiliate şi mediate în vederea găsirii unui loc de muncă potrivit pregătirii, experienţei profesionale dar şi a vocaţiei personale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*