Ultimele stiri

Caravana Coca-Cola îl aduce pe Moș Crăciun la Timișoara. Ce surprize te așteaptă

coca cola

După ce a dat startul sărbătorilor de iarnă, Coca-Cola aduce magia Crăciunului mai aproape de consumatori, prin intermediul Caravanei Coca-Cola și a surprizelor ce o însoțesc în călătoria sa prin România. Timp de două săptămâni, în perioada 6 – 20 decembrie, caravana lui Moș Crăciun va poposi în București, Ploiești, Brașov, Sibiu și Timișoara. În orașul de pe Bega, caravana va poposi în parcarea Iulius Mall în perioada 16 – 17 decembrie.

Caravana este pregătită să își primească vizitatorii într-un cadru de poveste, specific sărbătorilor, și să le ofere acestora momente de magie. Pentru ca bucuria oferită celor dragi să fie și mai mare, ajutoarele lui Moș Crăciun din Caravană vor îmbrăca în haine de sărbătoare cadourile pe care consumatorii le-au pregătit pentru aceștia. Surprize și daruri speciale vor întregi experiența memorabilă a Caravanei.

Urmând direcția campaniei ”Fă pe cineva fericit!”, care îi inspiră  pe consumatori să ofere momente de bucurie celor din jur, vizitatorii Caravanei Coca-Cola vor avea la dispoziție și aplicația Radar for Good, prima platformă mobilă de voluntariat, care funcționează asemenea unui radar de fapte bune. Prin intermediul unei hărți interactive, utilizatorii pot urmări cazurile înregistrate în proximitatea lor în aplicație și pot da o mână de ajutor și acum, în preajma sărbătorilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*