Ultimele stiri

Caravana Fondurilor Europene a ajuns, astăzi la Timișoara

Caravana Fondurilor Europene, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest, a poposit, astăzi, și la Timișoara. Evenimentul a avut loc în sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, iar în cadrul caravanei au fost prezentate oportunitățile de finanțare în perioada de programare 2014 – 2020, oferite prin intermediul Programului Operațional Regional, Programului Operațional Infrastructură Mare și Programului Național de Dezvoltare Rurală.

Caravana Fondurilor Europene este o inițiativă a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest în parteneriat cu Organismul Intermediar pentru Programul Operațional Sectorial Mediu Timișoara – Regiunea Vest și Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest.

Demersul de a organiza Caravana Fondurilor Europene are ca scop final facilitarea accesului Regiunii Vest la fonduri nerambursabile prin sprijinirea potențialilor beneficiari de finanțare europeană nerambursabilă și continuarea inițiativelor pentru dezvoltarea Regiunii Vest cu fonduri europene.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*