Ultimele stiri

Cargo, Mihai Mărgineanu și Zeljko Joksimovic cântă la Festivalul Berii, la Timișoara

cargo

Noi motive de distracție pentru timișoreni. În acest sfârșit de săptămână, timișorenii, și nu numai, sunt așteptați să participe la o nouă ediție a Serbărilor Timișoreana. Festivalul Berii va fi organizat, în acest an, în parcarea Iulius Mall Timișoara, în perioada 5-7 iunie.

Amatorii de distracție sunt așteptați vineri, de la ora 18.00, la un spectacol de muzică și dans susținut de Ansamblul Folcloric Timișul, dar și la un concert susținut de Mihai Mărgineanu.

Sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 21.00, pe scena festivalului urcă Zeljko Joksimovic, care a ocupat locul al treilea la Eurovision anul trecut, reprezentând Serbia.

Serbările Timișoreana vor fi încheiate duminică, de la ora 21.30, cu un concert extraordinar susținut de trupa Cargo, mai ales că formația timișoreană sărbătorește 30 de ani de existență.

De asemenea, timișorenii sunt așteptați în acest sfârșit de săptămână, începând cu ora 12.00, în parcarea Iulius Mall Timișoara ca să savureze o bere proaspătă. Totodată, participanților li s-au pregătit o serie de surprize.

2 Commentarii pe Cargo, Mihai Mărgineanu și Zeljko Joksimovic cântă la Festivalul Berii, la Timișoara

  1. Cazanschi Angela // 3 iunie 2015 a 23:27 // Răspunde

    ZELJKO JOKSIMOVIC A CASTIGAT LOCUL TREI LA ESC IN BAKU AZERBAIJAN, IN ANUL 2012 , NU ANUL TRECUT . AS DORI SA-MI TRANSMITETI DACA PARTICIPAREA LUI ZELJKO LA SERBARILE TIMISOREANA ESTE SIGURA . MULTUMESC !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*