Ultimele stiri

Carina Dumitru din Timișoara a făcut senzație la X Factor VIDEO

carina dumitru

Carian Dumitru, solista trupei Phaser din Timișoara, a făcut senzație, aseară, la X Factor. Timișoreanca a primit trei de „DA” din partea juraților show-ului de televiziune.

Carina Dumitru cântă de mică, iar muzica este moștenire de familie. Carina are 23 de ani și a venit din Timișoara cu un singur gând: să le arate juraților de la X Factor că merită să meargă mai departe în competiție.

Carina Dumitru a cântat într-un stil aparte o melodie din folclor combinată cu rap. „A cântat senzațional fata asta. Îmi place, ești originală. Bravo! Mergi mai departe”, i-a spus Delia. „Este pentru prima oară când am avut senzația că mă aflu la un concert. Ai avut energie. Ai cântat și mi-a plăcut. Bravo”, i-a zis și Ștefan Bănică. La rândul său, Horia Brenciu a felicitat-o și i-a spus că merge mai departe la X Factor, scrie dcnews.ro.

“Româncuță mândră tare! Nu mă așteptam să fiu inundată cu atâtea mesaje frumoase din partea voastră, așa că, VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET tuturor! M-ați făcut să zâmbesc cu gura până la urechi”, a scris Carina pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*