Ultimele stiri

„Caritas-ul” de la Timișoara, închis de autorități! Cum au fost întâmpinate organele de ordine

bani

Polițiștii timișeni împreună cu reprezentanții O.P.C au descins miercuri la firma care este acuzată de mai mulți timișoreni că, sub acoperirea unor împrumuturi cu dobândă extrem de mică, funcționează ca un nou Caritas. În urma verificărilor efectuate, autoritățile au decis închiderea punctului de lucru pe o perioadă de 12 luni.

„Ca urmare a reclamaţiilor depuse de cetăţeni, în ultimele trei luni, împotriva reprezentanţilor unei societăţi de creditare fără autorizaţie care le-ar fi afectat interesele economice, s-a luat măsura complementară de închidere temporară a unui punct de lucru al societăţii, din municipiul Timişoara, pe o perioadă de 12 luni. Astfel, poliţiştii împreună cu reprezentaţii ai O.P.C. Timiş s-au deplasat la punctul de lucru respectiv pentru sigilarea sediului”, informează cei de la IPJ Timiș.

Vă reamintim că mai mulți oameni au făcut reclamații pentru că au fost păcăliți de reprezentanții firmei care le promitea credite avantajoase. Aceștia încasau bani de la oameni și le promiteau credite cu dobânzi avantajoase, credite pe care cetățenii nu le-au mai primit.

În momentul în care polițiștii au descins la sediul firmei din Timișoara au fost întâmpinați de un anunț pe care scria: „Din motive tehnice biroul nostru este închis”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*