Ultimele stiri

Carnavalul de la Rio se mută la Timișoara pentru o seară! Cătălin Botezatu, invitatul special al evenimentului

fashion carnaval

Timișorenii vor avea partea, pe 2 aprilie, la un spectacol extraordinar, care va aduce atmosfera de la carnavalul de la Rio în orașul de pe Bega. Pe ritmuri de salsa, samba și meringue, iubitorii de frumos sunt invitați la lansarea celui mai nou show de fashion din acest an – Brazilian Carnival Fashion & Make-up Show!

Evenimentul are loc la Centrul Regional de Afaceri, miercuri, 2 aprilie, începând cu ora 18.30, prețul unui bilet de intrare costă 100 de lei. Creatori locali precum Aura Dumitru, Mihaela Motișan, Flavia Vieriu sau Krisztina Keresztes își vor prezenta noile colecții. Nu or lipsi de la eveniment nici prezentările unor colecții Paluggio, Leonard Collection și Ego by Cătălin Botezatu.

De asemenea, Andreea Bălan va susține un concert-show Brazilian Carnival, Iuliuna Sandu și Sergiu Bacioi vor oferi un show spectacol de make-up și hairstyle, iar două trupe de dansatori vor susține un spectacol exotic.

“Un eveniment fashion-monden care va oferi timişorenilor un adevarat spectacol timp de șase ore, o mică parte din celebrul Carnaval de la Rio chiar în oraşul de pe Bega. Un show inedit în care vor prezenta 12 designeri din România, va avea peste 500 invitaţi, numeroase vedete şi persoane publice”, transmit organizatorii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*