Ultimele stiri

Carne de curcan cu cartofi noi și iaurt

carne de curcan cu cartofi noi si iaurt

Ingrediente:

1 kg cartofi noi
1 kg carne curcan dezosată
ulei
busuioc
sare
piper

Pentru sos:

5 căței usturoi
2 linguri ulei
200 g iaurt cremos
1 linguriță zeamă de lămâie
1 legătură pătrunjel
sare
piper

Mod de preparare:

Pui iaurtul la scurs. Speli bine cartofii și îi lași în coajă. Zdrobești usturoiul, torni ulei în fir subțire și la fel procedezi și cu zeama de lămâie. Încorporezi iaurtul și amesteci până când sosul devine pufos. Potrivești de sare și piper și adaugi verdeața. Ungi cu puțin ulei o formă termorezistentă în care așezi carnea de curcan. Torni sosul de iaurt atât cât să acoperi toată carnea. Dai cartofii printr-un amestec de ulei cu sare și piper, după gust, și îi așezi în tavă. Dai la cuptor până când carnea este bine făcută, iar
cartofii s-au rumenit. Servești mâncarea caldă, decorată cu frunze de busuioc, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*