Ultimele stiri

Cartofi la cuptor cu smântână

cartofi cu smantana

Ingrediente: 3 cartofi, 1 dovlecel potrivit, 2 căţei usturoi, 1 lingură ulei, 2 ouă, 100 g caşcaval, 150 g smântână, sare, piper, unt şi pesmet pentru uns vasul.

Mod de preparare: Cureţi cartofii, îi tai cubuleţe şi-i fierbi în apă cu puţină sare. Când sunt aproape fierţi, adaugi dovlecelul tăiat cubuleţe mai mari. După ce au fiert, îi scurgi de apă. Zdrobeşti usturoiul şi-l freci cu puţin ulei. Adaugi smântâna amestecată cu ouăle bătute şi caşcavalul ras. Condimentezi cu sare şi piper, după gust. Ungi un vas termorezistent cu unt şi tapetezi cu pesmet. Aşezi cartofii şi dovleceii, torni sosul de smântână şi coci în cuptor circa 30 de minute, până se rumenesc, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*