Ultimele stiri

Cascada Bigăr, locul din România pe care americanii îl consideră o MINUNE

cascada bigar

Jurnaliștii de la Business Insider au publicat, săptămâna trecută, o listă de 27 de minuni naturale incredibile care se găsesc în Europa. Una dintre ele se află în România.

Este vorba despre Cascada Bigăr, care, în 2013, fost desemnată de către The World Geography drept cea mai frumoasă cascadă din lume.

Iar „Huffington Post” a numit această cascadă, situată în Caraș Severin, „un loc desprins din basme”. „Uneori, vezi câte o fotografie cu un peisaj natural ce ți se pare ireal. Așa se întâmpla cu Izvorul Bigăr care parca e desprins din basme… E un loc magic”, a scris „Huffington Post”.

Acum, Business Insider spune ce impresionează de fapt la acest monument natural: „Uneori, nu constă totul în cât de înaltă este cascada sau câtă apă se revarsă pe secundă, este vorba despre surpriza și bucuria pe care ți-o inspiră. Acesta este, cu siguranță, cazul Cascadei Bigăr din România, un munte masiv acoperit de mușchi, care conduce apa în jos prin șuvoaie subțiri”, scrie Business Insider, citat de Money.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*