Ultimele stiri

Cât de importantă este alimentația pentru a lupta împotriva cancerului

10-alimente-anti-cancer-pe-care-sa-le-introduci-in-alimentatie_size1

Cancerul, una dintre cele mai crunte maladii ale acestui secol, afectează din ce în ce mai mulți oameni. Nimeni nu poate să dea o explicație exactă care să justifice de ce apare această boală. Totuși, un lucru este cert, alimentația sănătoasă joacă un rol esențial în prevenirea patologiilor maligne.

Iren Alexoi, medic nutriționist, explică faptul că un stil de viață sănătos, care presupune în mod evident și o alimentație sănătoasă pot preveni astfel de boli. Dar dacă, totuși, un pacient primește diagnosticul de cancer, alimentele pe care el consumă îl pot ajuta enorm să treacă mai ușor peste boală.

“Nu există neapărat vindecări miraculoase, dar corpul trece printr-o perioadă grea și atunci trebuie ajutat cu toate principiile alimentare ca să treacă peste aceastîă perioadă. Cu ajutorul unor anumite alimente, punem organele să funcționeze așa cum trebuie, reparăm ficatul, detoxificăm colonul”, ne-a spus Iren Alexoi.

În ceea ce privește pacienții care fac chimioterapie, care dă o stare de rău, nutriționistul timișorean este de părere că o alimentație sănătoasă este esențială pentru ca bolnavul să revină la o stare de sănătate normală.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*