Ultimele stiri

Cât trebuie să plătească un timișean pentru că a tăiat ilegal arbori

lemn

Poliţiştii Secţiei 6 Rurale Găvojdia au depistat, în trafic, un bărbat de 38 de ani care transporta cu o autoutilitară lemne fără documente de provenienţă. Poliţiştii i-au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, iar pe numele celui care ar fi tăiat ilegal arbori a fost întocmit dosar penal.

„La  data de 11 august, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Găvojdia – Post Poliţie Bârna au fost sesizaţi de către o femeie din localitate despre faptul că un bărbat a tăiat ilegal arbori din pădurea proprietate privată. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar pe D.J. 681 C au oprit pentru control autoutilitara indicată de reclamantă ca fiind cea în care bărbatul încărca lemnele. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că la volanul autovehiculului se afla un bărbat de 38 de ani, din localitatea Bârna, care transporta 5 metri³ de material lemnos fără  documente de provenienţă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii au procedat la aplicarea unei sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 de lei şi confiscarea întregii cantităţi de material lemnos.

Totodată, pe numele bărbatului de 34 de ani, din localitatea Bârna care a fost reclamat că ar fi efectuat tăierile ilegale, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*