Ultimele stiri

Cătălin Tiuch: „Ajungem într-un oraș de comedie cu metrouri suspendate”. La ce se referă

Atac dur al deputatului PSD Cătălin Tiuch la adresa primarului Nicolae Robu. Modul în care edilul-șef al Timișoarei îl protejează pe secretarul Ioan Cojocari l-a scos din sărite pe social-democrat care cere, încă o dată, demiterea lui Cojocari.

“Nu vreau să uităm că în Timișoara Curtea de Apel a dat o decizie prin care s-a spus să s-au dat bani ilegal echipei patronate de Marian Iancu. Cer public primarului Robu să înceapă demersurile să-l schimbe din funcție pe secretarul Ioan Cojocari. Grupul PSD nu are încredere în proiectele vizate de actualul secretar al municipiului Timișoara. Mi se pare suspect modul în care primarul în protejează pe secretar, nu știu ce îi leagă, dar e o chestiune pe care Robu ar trebui să o lămurească chiar și pe Facebook”.

Conform social-democratului, primarul este singurul care are pârghii legale în acest moment pentru a-l da jos pe Cojocari. Deși grupul PSD din Consiliul Local ar avea posibilitatea de a propune suspendarea secretarului, acest lucru nu se va putea face fără un aviz de la Comisia de Disciplină, aviz care trebuie cerut tot de către executivul Primăriei, în speță de Nicolae Robu, atrage atenția Tiuch.

Mai mult, deputatul spune că nu înțelege noua modalitatea a primarului de a se promova pe Facebook. Robu este criticat dur pentru video-ul filmat și postat pe Youtube la categoria “comedie”.

“Am văzut că se filmează și postează în categoria comedie. În ritmul acesta ajungem într-un oraș de comedie cu metrouri suspendate, spune Tiuch”.

PSD protestează prin nevotarea proiectelor avizate de secretarul municipiului, dar restul pârghiilor sunt la atotputernicul primar Nicolae Robu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*