Ultimele stiri

Câte microbuze școlare noi vor ajunge în județul Timiș

microbuz scolar

Guvernul a împărțit cele 600 de microbuze școlare noi pe care le-a achiziționat în acest an. În județul Timiș, vor ajunge în prima etapă, 17 microbuze școlare, care vor fi distribuie în mai multe sate din județ în care copiii nu aveau cu ce să meargă la școală sau erau nevoiți să dea bani pe navetă.

Reprezentanții Guvernului au luat decizia de a refuza să repartizeze șase microbuze școlare în județul nostru, în prima etapă. Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, a ținut să precizeze că cele 17 microbuze școlare vor ajunge la școli cel târziu în luna septembrie, iar în a doua etapă, județului Timiș îi vor fi repartizate 23 de microbuze școlare noi, care vor fi distribuite până la sfârșitul anului.

Iată care sunt localitățile în care vor ajunge microbuzele școlare noi: Cărpiniș, Chevereșu Mare, Comloșu Mare, Coșteiu, Margina, Mașloc, Mănăștiur, Nițchidorf, Orțișoara, Racovița, Remetea Mare, Sânmihaiu Român, Șandra, Topolovățu Mare, Variaș și Victor Vlad Dela Marina.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*