Ultimele stiri

Căutări în miez de noapte! Tineri rătăciți într-o pădure de lângă Timișoara, de 1 Mai

rătăcire

Distracția de 1 Mai nu s-a încheiat așa cum și-ar fi dorit trei tineri din Tmișoara. Aceștia s-au rătăcit în pădurea din Moșnița și a fost nevoie de ajutorul polițiștilor și pădurarilor pentru a fi găsiți.

Grătarele făcute nu le-au fost suficiente celor trei tineri cu vârste sub 30 de ani. După ce au făcut grătare, aceștia s-au gândit să se urce în mașina să plece la plimbare pe cărările pădurii. La un moment dat, din cauza ploii, potecile s-au umplut de noroi și mocirlă iar drumul a devenit iposibil chiar și pentru mașina de teren în care aceștia se aflau. După ce au văzut ca nu mai au cum să miște autoturismul, cei trei s-au gândit să plece pe jos, însă, și-au dat seama că s-au rătăcit. Disperați, tinerii au sunat la 112 și au anunțat că s-au rătăcit.

Polițiști locali din Moșnița, însoțiți de doi localnici care cunosc foarte bine pădurea, au plecat în căutarea tinerilor. În aproximativ o oră, cei trei au fost găsiți. Cu un tractor, unul dintre localnici a  reușit să scoată și jeep-ul din noroi.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*