Ultimele stiri

Cazarma pompierilor de pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 este proprietatea municipalității din 1936! Primăria a aflat de curând

Primăria Timișoara habar n-are ce clădiri are în proprietate și cine sunt cei care le folosesc! O spune viceprimarul Traian Stoia, care a descoperit că ISU Banat folosește o clădire a Primăriei ilegal. Este vorba despre cazarma pompierilor de pe bulevardul 16 Decembrie 1989.

Deși proprietatea se află în posesia municipalității din anul 1936, aceasta nu se afla în inventarul Primăriei. Astfel, viceprimarul Traian Stoia anunță că va cere să se ia măsuri. Mai exact, acesta va solicita ca printr-un act să se stabilească drepturile și îndatoririle ambelor părți.

„Pe bulevardul 16 Decembrie 1989 avem o clădire aflată în zona de protecție a unui monument istoric, și anume cazarma pompierilor. Acolo s-a prăbușit o bucată din acoperiș spre vecini, care sunt privați. Clădirea nu e în inventarul Primăriei, dar am descoperit că se află în proprietatea Primăriei Timișoara din anul 1936. Astfel, pompierii stau în condiții de ilegalitate. Urmează să vedem ce e de făcut pentru că nimeni nu plătește, nimeni nu îngrijește clădirea, dar pompierii se folosesc de ea. Trebuie stabilite printr-un act acceptat de ambele părți anumite lucruri”, a explicat Traian Stoia.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*