Ultimele stiri

Cazul eliberării liberalului Marian Vasile din funcția de vicepreședinte al CJT: Instituția Prefectului nu a primit documentele de la Consiliul Județean, deși se află în aceeași clădire

marian vasile

Liderul grupului de consilieri județeni PNL, Marian Vasile, a acționat vineri în instanță Consiliul Județean Timiș în cazul eliberării sale din funcția de vicepreședinte al instituției. După ce, susține acesta, a așteptat o motivare asupra legalității deciziei atât din partea CJT, cât și a Prefecturii, liberalul nu a fost convins, mai ales că, răspunsul Instituției Prefectului a fost unul evaziv, prin care a motivat că nu a primit documentele în termen de 30 de zile de la CJT…deși ambele instituții funcționează în aceeași clădire.

“Vinerea trecută am acționat în instanță Consiliul Județean Timiș pentru că am așteptat ca demersurile prealabile să se finalizeze, am așteptat inclusiv răspunsul de la Instituția Prefectului care a întârziat să apară și a fost evazivă, în sensul că, nu a explicat legalitatea hotărârii de a mă elibera din funcție și au spus că nu au primit documentele de la Consiliul Județean, deși sunt în aceeași clădire. Ca atare, spuneau că nu se pot pronunța încă”, a spus Marian Vasile.

Liberalul spune că se aștepta la așa ceva, mai ales că, în opinia lui, șansele de a câștiga sunt de 99%.

“Eu cam bănuiam că nu se vor pronunța pentru că lucrurile sunt foarte clare și eu am o probabilitate de câștig de 99%. După ce am așteptat răspunsurile celor două instituții, mi-a mai luat cam două săptămâni să finalizez actele și vinerea trecută le-am depus”.

Cam două luni preconizează liberalul că va dura până la prima înfățișare în cadrul acestui proces, deoarece formalitățile vor necesita ceva timp, dar asta nu îl împiedică să se se vadă câștigător și repus în funcția de conducere de la CJT.

“Va dura câteva luni până ce voi fi pus în funcție. Cred ca va fi după prezidențiale și eu sper să ajungă domnul Klauș Iohannis în funcție, ca apoi să se reconfigureze puțin paleta politică și să se întâmple lucruri de la sine”, a mai spus Vasile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*