Ultimele stiri

Ce-a dea doua zi a Festivalului de Jazz al Timișoarei, un succes FOTO

jazz tm

Ziua a doua a festivalului Jazz™ a fost și ea plină de entuziasm, publicul fiind nerăbdător să se reîncarce cu energie pozitivă pe ritmurile celor mai îndrăgiți artiști de jazz. 6.000 de oameni au cântat și dansat pe ritmurile artiștilor care au urcat pe scena din Piața Victoriei.

Și a fost energie. Seara a început pe muzica Anei-Cristina Leonte Quintet, un proiect românesc care explorează noi sfere ale jazzului, unde nuanțe moderne sunt combinate cu arome modale, subtile amintiri folclorice sau mici izbucniri de free. Pe ritmurile lor, timișorenii și-au făcut încălzirea pentru o seară de neuitat.

Energia frenetică a hip hop-ului și complexitatea jazz-ului abordate de cei de la The Ruff Pack au ridicat în picioare audiența, care a fost de-a dreptul încântată de unicitatea stilului acestei trupe.

Headliner-ul serii a fost pe măsura așteptărilor. Liv Warfield a creat o adevărată nebunie pe scenă, pe care a transmis-o și publicului prezent, care nu s-a oprit din dans până la final. A fost, cu adevărat, un concert memorabil, cu mult jazz, soul şi R&B. Împreună cu The NPG Hornz și instrumentiștii care au însoțit-o, au creat un adevărat show plin de energie, în care publicul timișorean a fost implicat 100%.

Foto: Flavius Neamciuc

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*