Ultimele stiri

Ce ascund declarațiile lui Titu Bojin și cine trebuie să demisioneze dacă Aradul pierde elicopterul SMURD

Președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, este de părere că, prin declarațiile conform cărora elicopterul SMURD de la Arad ar urma să fie mutat la Timișoara, președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, încearcă de fapt să-și ascundă nerealizările și să-i calmeze pe timișoreni.

„În ultimele zile s-a făcut multă tevatură pe declarațiile domnului Titu Bojin (PSD), președinte al Consiliului Județean Timiș, conform cărora elicopterul SMURD de la Arad ar urma să fie mutat la Timișoara începând cu luna martie. În primul rând, elicopterul nu este nici al Consiliului Județean Timiș, nici al Consiliului Județean Arad, ci al Ministerului de Interne. În al doilea rând, cred că pesedistul Titu Bojin a început campania electorală, iar acum, prin această declarație, încearcă să-și mascheze nereușitele din fruntea CJT și să potolească furia timișorenilor, după ce a pierdut peste 20 de milioane de euro, fonduri europene nerambursabile”, este de părere președintele interimar al CJA, Adrian Țolea.
În același timp, Țolea este de părere că Aradul nu va pierde elicopterul SMURD. Totuși, dacă se va întâmpla acest lucru, președintele interimar al CJA spune că cel care ar trebui să-și prezinte demisia ar fi prefectul Comsin Pribac.
„Cum am spus, elicopterul nu este nici al CJA, nici al CJT, ci al Ministerului de Interne. Cred, totuși, că elicopterul va rămâne la Arad, pentru că așa s-a decis de la bun început. Consiliul Județean Arad și Aeroportul Arad au asigurat gratuit toate condițiile necesare pentru ca acest elicopter, echipajul și medicii care lucrează pe el, să funcționeze în condiții normale. Nu văd care ar fi motivul pentru ca acest elicopter să fie mutat la Timișoara. Totodată, am văzut că în anumite publicații media mi s-a cerut demisia pentru acest lucru. Repet, cred că Aradul nu va pierde elicopterul! Totuși, dacă e să se ceară demisia cuiva, atunci ar trebui să i se ceară demisia celui care este de fapt reprezentantul Guvernului în teritoriu, adică prefectului, acesta fiind obligat să intervină în această problemă”, a mai spus președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*