Ultimele stiri

Ce evenimente culturale îi așteaptă pe timișoreni la Casa Artelor, în următoarea săptămână

Timișorenii iubitori de cultură vor avea parte în săptămâna 17 – 23 februarie de o serie de evenimente inedite, la Casa Artelor. Direcția Județeană pentru Cultură Timiș anunță că prima acțiune va avea loc luni, 17 februarie, și anume va fi lansat catalogul PAO, la Cafeneaua Klapka, de la ora 18.00.

“Din 2009, asociația PAO organizează anual școli de vară de arhitectură experimentală la școala veche din satul Potoc (Caraș-Severin). Potoc a devenit un laborator experimental al cărui potențial de creație și cunoaștere apare din provocarea ridicată de ambient și oameni. Ideei și proiecte PAO sunt publicate într-o serie de cataloage. Realizat cu sprijinul financiar de la A.F.C.N., catalogul PAO POTOC prezintă legăturile dintre workshop și locul în care se desfășoară acțiunea: satul și împrejurimile sale”, transmit organizatorii evenimentului.

Miercuri, timișorenii sunt așteptați la un concert Peregrinii, trupa celor șapte tineri menestreli călători în timp, în Sala Studio Art, de la ora 19.00, iar sâmbătă, de la ora 10.30 va avea loc un mic dejun cu Alexandru Al. Sahighian, oferit de Centrul Cultural German Timișoara, la Cafeneauna Klapka.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*