Ultimele stiri

Ce examen trebuie să susțină elevii care vor să meargă din clasa a V-a la una dintre cele mai bune școli din Timișoara

colegiul national c d loga

Colegiul Național “C. D. Loga” rămâne în continuare una din școlile timișorene cele mai râvnite. În fiecare an au existat cel puțin o sută de solicitări de înscriere în clasa a V-a, motiv pentru care conducerea școlii a decis să reorganizeze examen de admitere și în acest an. Și asta pentru că se pot forma cel mult două clase, în care vor învăța 50 de copii de clasa a V-a în anul școlar următor.

Astfel, conducerea Colegiului Național “C. D. Loga” a decis să organizarea testării nivelului de cunoștințe al elevilor, dacă numărul celor înscriși depășește numărul de locuri aprobate.

Depunerea dosarelor pentru înscrierea elevilor în clasa a V-a se face în perioada 5 – 16 mai, la secretariatul liceului, între orele 09.00 – 16.00, iar testarea se va desfășura în data de 31 mai, între orele 10.00 – 12.00, la disciplina Matematică, în conformitate cu programa școlară pentru clasa a IV-a.

Modelele de subiecte posibile au fost publicate pe website-ul www.cdloga.ro și la avizierul școlii.

“Așteptam cu drag și cu mare interes înscrierea copiilor în clasa a V-a, Ia școala noastră, unde vor beneficia de un mediu propice pentru educație și instruire și, de asemenea, de suportul profesorilor pentru a-și valorifica potențialul alături de alți elevi buni și foarte buni”, spune Mariea Ștefan, directoarea Colegiului Național “C. D. Loga”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*