Ultimele stiri

Ce face alcoolul din oameni! Și-a declarant mașina furată pentru că nu mai stia unde a parcat

poliție

Situație de râsu’-plânsu’, la Timișoara! După ce a stat la băute, un bărbat din Timișoara a vrut să plece, dar, surpriză, mașina îi dispăruse. A sunat imediat la Poliție și a declarant-o furata. Apoi…a găsit-o. Alcoolul I se urcase la cap și a uitat unde a parcat. S-a urcat la volan și a plecat spre casă.

La un moment dat, mașina declarată furată, la volanul căreia se afla bărbatul, a fost zărită de oamenii legii pe bulevardul Eroilor de la Tisa. S-a procedat la urmărirea acesteia în trafic, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului de oprire, iar pe strada Electronicii vehiculul a fost blocat în trafic de către două echipaje de poliţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că la volanul autoturismului se afla proprietarul acestuia, un bărbat de 36 de ani, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Oamenii legii au efectuat testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,62 mg/l  alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că sesizarea privind furtul autoturismului nu s-a confirmat, proprietarul a uitat unde îl parcase.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*