Ultimele stiri

Ce i s-a întâmplat lui Michael Schumacher la aproape un an de la accidentul de schi

Peste 16 zile se va împlini un an de la accidentul de schi în urma căruia  Michael Schumacher s-a lovit la cap pe o părtie din Franţa.

Schumacher, 45 de ani, a intrat într-un bolovan cu schiurile şi a fost catapultat 34 de metri în aer, lovindu-se cu capul într-o altă piatră. În ciuda faptului că purta cască, Schumacher a suferit o lovitură puternică la cap, care i-a provocat leziuni cerebrale permanente, fiind operat de două ori.

De atunci starea campionului mondial de Formula 1 nu s-a schimbat foarte mult, fiind în comă, şi tot mai multe persoane se îndoiesc că îşi va mai reveni vreodată. Mai mulţi sponsori de calibru au decis să nu mai prelungească contractele cu Michael Schumacher. Navyboot şi Jet Set, companii deţinute de magnatul elveţian Philippe Gaydoul, aveau contracte în valoare de 4 milioane de lire sterline cu Schumacher. Pe de altă parte, Mercedes şi DVAG au anunţat că vor rămâne alături de acesta.

Un staff de 15 medici are grijă de campionul mondial de Formula 1, interiorul casei fiind ca o clinică performantă, costurile pentru închirierea echipamentelor medicale şi plata salariilor personalului aferent fiind estimată la 100.000 de lire sterline (127.000 de euro) pe săptămână.

 

Preluat de pe mediafax.ro

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*