Ultimele stiri

Ce îi deranjează pe timișoreni? Vezi cele mai frecvente aspecte semnalate de cetățeni, polițiștilor locali

parcare

V-ați întrebat vreodată care sunt aspectele pe care le semnalează cel mai des cetățenii, polițiștilor locali? Ei bine, printre altele, este vorba de prevederi ale legislației rutiere. Cele mai multe sesizări pe care le primesc polițiștii sunt împotriva șoferilor care parchează pe locurile destinate persoanelor cu handicap și a celor care staționează în dreptul căilor de acces.

Zeci de șoferi parchează zi de zi pe locurile special destinate persoanelor cu handicap, fără a tine cont de întrebuințarea acestora. Numai aseară, polițiștii locali au depistat două autoturisme parcate pe locurile semnalizate corespunzător ca fiind destinate persoanelor cu handicap. Șoferii vinovați s-au ales cu amenzi de câte 1000 lei.

Un alt aspect semnalat în numeroase situații de cetățeni este este cel legat de staționarea autovehiculelor în dreptul căilor de acces care deservesc proprietăţile alăturate drumurilor publice, precum și curți și garaje. Astfel de acțiuni se sancționează cu amenzi cuprinse între 340 și 425 lei și trei puncte penalizare la permis. De asemenea, în unele cazuri se apelează și la ridicarea autoturismelor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*