Ultimele stiri

Ce le recomandă Sindicatul Cartel Alfa românilor pentru a boicota alegerile europarlamentare

alegeri europarlamentare

Reprezentanții Confederației Cartel Alfa, Filiala Timiș, le recomandă tuturor românilor, în special sindicaliștilor să meargă masiv la urne pe 25 mai, când au loc alegerile europarlamentare, dar să nu voteze niciun candidat. Motivul? Sindicaliștii s-au săturat să tot audă promisiuni din partea candidaților, care nu au fost niciodată duse la bun sfârșit.

“De fiecare dată, în campania electorală se vând aceleași promisiuni deșarte și nu se întâmplă nimic spre binele cetățenilor. Noi, ca observanți ai salariaților, observăm că salariații au condiții de muncă tot mai grele, un salariu foarte mic, puterea de cumpărare a crescut enorm și sunt locuri de muncă tot mai puține”, spune Ștefan Gogoșanu, președintele Cartel Alfa, Filiala Timiș.

Reprezentanții Cartel Alfa sunt de părere că politicienii, indiferent de culoarea politică, înainte de a ajunge la guvernare au vândut doar iluzii cetățenilor care i-au votat. “Cred că este momentul ca să se gândească serios la interesele cetățeanului, nu la interesele proprii și de grup. Spunem tuturor românilor să meargă la vot, să se meargă masiv la vot și acest vot negativ dat clasei politice să însemne o palmă pentru ei în ideea că în următoarele campanii electorale vor înțelege această acțiune și vor acționa ca atare”, a mai precizat Ștefan Gogoșanu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*