Ultimele stiri

Ce mesaj a transmis primarul înainte de meciul ACS Poli – Steaua

Minge fotbal

Primarul Nicolae Robu a declarat, de mai multe ori, că ACS Poli este echipa lui de suflet. Astfel, înaintea unui meci ca acesta de astăzi, când Poli se va afla în teren cu Steaua, edilul Timişoarei i-a încurajat pe jucătorii lui Dan Alexa.

Aşa cum face de cele mai multe ori, primarul le-a transmis jucătorilor gândurile sale bune printr-o postare pe Facebook.

De asemenea, acesta i-a îndemnat pe timişorenii care sunt „polişti adevăraţi”, să vină pe stadion.

„HAI POLI !
Desigur că meciul cu Steaua va fi unul foarte greu, Steaua fiind, fără îndoială, o echipă foarte bună, cea mai bună din România, o echipa care a jucat de la egal la egal cu mari echipe ale Europei, o echipa pe care nimeni n-a învins-o în campionatul românesc până acum. Dar, în fotbal, niciun meci nu este dinainte câştigat sau dinainte pierdut!
Haideţi, aşadar, dragi polişti adevăraţi, să umplem „Dan Paltinişanu” şi să ne încurajăm echipa cu încredere în şansele noastre! Iar dacă nu o fi să fie… să nu uitam că în anii noştri de glorie, Steaua ne-a învins odată aici, la noi acasă, cu 8-1, și nu s-a sfârşit lumea! Vorbim, totuşi, despre un joc, chiar dacă el produce multă patimă.
HAI POLI ! ASTĂZI ŞI-NTOTDEAUNA! LA BINE ŞI LA RĂU!”, a scris primarul pe site-ul de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*