Ultimele stiri

Ce premii surpriză au primit cei mai buni studenți de la Facultatea de Economie din cadrul UVT din partea unei companii

universitatea de vest

Patru absolvenți ai Facultății de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara au fost recompensați cu un premiu neașteptat din partea unei companii. Astfel, Bogdan – Alexandru Bucurean, Bianca Berendi, Kristine – Monica Bago și Ramona – Nicoleta Grigorici vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul companiei PwC România.

Candidaţii au fost selectaţi în parteneriat cu profesorii dintre studenţii cu cele mai bune rezultate academice şi au fost anunţaţi în cadrul ceremoniei de absolvire desfășurată în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara.

„Inventivitatea, adaptabilitatea şi dinamismul studenților români reprezintă un potențial extraordinar de care țara noastră are nevoie pentru a-şi consolida dezvoltarea economică. PwC este onorată să sprijine câțiva studenți şi masteranzi cu performanțe academice deosebite să-şi poată dezvolta acest potențial prin participarea în cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorința noastră este de a insufla acestor tineri valorile excelenței profesionale şi a dedicării faţă de clienţi şi nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizaționale a PwC”, a declarat Alexandru Medelean, directorul PwC România.

“Susținem și legăm parteneriate puternice cu mediul de afaceri pentru ca studenții noștri să aibă cele mai bune oportunități de angajare, în companii de prestigiu. Parteneriatul cu PwC România este unul de tradiție și ne bucurăm să îi avem alături. Continuăm să atragem aproape cât mai mulți actori principali din mediul socio-economic”, spune Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*