Ultimele stiri

Ce salarii oferă companiile prezente la targul de joburi Angajatori de TOP Timişoara?

Ediţia cu numărul 8 Angajatori de TOP Timişoara se va desfăşura săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, pe 18-19 martie, la
Centrul Regional de Afaceri. *Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship şi 1000 – 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor. Estimările companiilor variază în funcţie de domeniul de activitate şi nivelul de experienţă. Noutatea ediţiei din această primăvară constă în posibiltatea vizitatorilor de a susţine *interviuri-fulger* pe parcursul celor 2 zile.
În plus, va exista o zonă dedicată gadgeturilor, care încorporează tehnologii inovatoare. 25 de conferinţe şi workshopuri susţinute de companii şi sesiuni de consiliere gratuite vor avea loc pe 18-19 martie la CRAFT.

Salariile oferite de cele 60 de companii participante la Angajatori de TOP Timişoara.
Remuneraţia oferită de companii pentru joburile deschise este în directă proporţionalitate cu nivelul de experienţă, competenţele şi domeniul de activitate. În urma informaţiilor primite din partea companiilor, a reieşit că în medie pentru poziţiile din cadrul programelor de internship salariile oferite se încadrează în intervalul 300-400 EUR, pentru poziţiile entry-level angajatorii oferă o remuneraţie cuprinsă în intervalul 400-500 EUR, pentru cele middle-level între 700–1000 EUR. Pentru poziţiile dedicate candidaţilor senior remuneraţia este cuprinsă între 1000-1500 EUR şi peste 1500 EUR.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*