Ultimele stiri

CE SE ÎNTÂMPLĂ DUPĂ CE MORI? Un doctor susţine CĂ A AFLAT ADEVĂRUL

viata dupa moarte

Experiențele de viață după moarte au devenit atât de obișnuite încât aproape că sunt considerate clișee. Un pacient a cărui viață atârnă de un fir de ață, este „transportat” printr-un tunel de lumină, se întâlnește cu cineva (îngeri, Dumnezeu, părinți etc.) care îi spune că trebuie să se întoarcă pe pământ.

Acest scenariu nu este deloc un clișeu pentru doctorul Jeffrey Long care a studiat aproximativ 1.300 de experiențe de viață de după moarte, a pacienţilor care şi-au revenit în simţiri, și pe care le-a publicat în cartea €”Dovezi ale existenței Lumii de dincolo: Știința experiențelor de viață după moarte”, potrivit sfatulparintilor.ro.

Potrivit cărții lui Long, indiferent de vârstă și de nivelul intelectual, oamenii trăiesc aproximativ același scenariu de viață de după moarte.

Potrivit lui Longa, experiențele de viață după moarte au câteva caracterisitici comune: lumina puternică, simțuri dezvoltate, reunirea cu rudele decedate şi schimbarea pentru totdeauna a omului care a revenit la viaţă, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*