Ultimele stiri

EXCLUSIV. Ce spune Nicolae Robu despre iniţiativa lui Crin Antonescu de a cere graţierea lui Gică Popescu: „Nimeni nu e mai presus de lege”

Nicolae Robu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că este solidar cu suferinţa lui Gigă Popescu şi că cere graţierea acestuia, după ce fostul fotbalist a fost condamnat la trei ani şi o lună de închisoare, în cazul transferurilor.

Vicepreşedintele PNL, Nicolae Robu, a declarat pentru Timişoara Online că nu este la curent cu iniţiativa lui Crin Antonescu şi nu se poate pronunţa deocamdată asupra acestui subiect. Cu toate acestea, primarul Timişoarei a precizat că nimeni nu este mai presus de lege.

„Nu cunosc iniţiativa, nu sunt documentat şi nu mă pronunţ în momentul de faţă. Eu am avut o părere foarte bună despre Gică Popescu, l-am apreciat foarte mult ca fotbalist şi dacă nu ar fi fost condamnat chiar m-aş fi bucurat dacă el ar fi ajuns în fruntea FRF, dar dacă a încălcat legea şi este vinovat, atunci sigur, nimeni nu este mai presus de lege”, a spus Nicolae Robu pentru Timişoara Online.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*