Ultimele stiri

Ce spune Nicolae Robu despre schimbarea viceprimarului Traian Stoia

Nicolae Robu

După ce schimbarea viceprimarului Traian Stoia a fost pusă din nou pe tapet, Nicolae Robu a luat pozițe și a comentat pe tema acestui subiect. Acesta susține, în continuare, că nu a avut timp să se ocupe până acum de de această chestiune, dar nu neagă că în viitorul foarte apropiat acest lucru s-ar putea întâmpla.

Oricum ar fi, edilul susține că înainte de a face această mișcare își va anunța rivalii din PSD și nu va proceda așa cum au procedat aceștia când au încercat schimbarea lui Dan Diaconu.

“Nu am avut timp până acum să ne ocupăm de problema aceasta. Eu nu voi proceda ca PSD-ul. Dacă vom ajunge la concuzia că trebuie să facem această schimbare le voi spune celor de la PSD”, a declarat Nicolae Robu.

În ceea ce-l privește pe cel care l-ar putea înlocui pe Traian Stoia, Nicolae Robu spune că nu are preferințe și că ar putea lucre foarte bine cu oricare dintre cei cinci actuali consilieri locali democrat-liberali.

“Nu am nicio pretenție și nicio preferință. Eu pot face echipă cu foarte multe tipologii de persoane. Totuși, nu pot face echipă cu oricine. (…) Dacă o fi să decidem schimbarea viceprimarului și înlocuirea cu o persoană de la PDL, decizia va aparține PDL. Nu am motive să am rețineri față de vreunul dintre cei cinci consilieri ai PDL”, a mai spus Robu.

Deși președintele PDL, Constantin Ostaficiuc l-ar prefer în această funcție pe Simion Moșiu, se pare că majoritatea membrilor PDL l-ar vedea în această postură pe Titi Sandu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*