Ultimele stiri

Ce spune primarul Nicolae Robu despre posibilele schimbări de la CJT

După ce majoritățile s-au schimbat atât în Consiliul Județean, cât și în Consiliul Local, schimbările stau după ușa. Deși în cazul Consiliului Local lucurile sunt incerte în ceea ce privește schimbarea viceprimarului Traian Stoia cu un PDL-ist căci primarul Nicolae Robu nu dorește să-l accepte pe democrat-liberalul Simion Moșiu, la Consiliul Județean, Robu are un favorit pentru scaunul de vicepreședinte.

Deși a fost dat jos din acest scaun încă din luna iunie, lucrurile s-ar putea schimba pentru liberalul Marian Vasile care are toată susținerea primarului Nicolae Robu.

Ce facem cu vicepreședinții CJ? Dacă avem o nouă majoritate, este evident că această nouă majoritate va trebui, printre altele, să-și impună vicepreședinții. Este la fel de evident că PNL a avut un vicepreședinte de CJ Timiș, în persoana lui Marian Vasile, care s-a achitat foarte bine de sarcinile avute. A făcut o treabă excelentă, a muncit foarte serios în partid și are un un important aport la rezultatele frumoase pe care le-am obținut. Are susținerea mea și a colegilor de la PNL. Trebuie să vedem însă care va fi majoritatea care va vota pentru Marian Vasile și pentru încă o persoană ca vicepreședinte”, a declarat Robu.

Totuși, la fel ca în cazul Consiliului Local, unde Robu spune că lucrurile trebuie verificate și negociate înainte de a propune o schimbare, edilul susține că trebuie verificat înainte de a se încerca schimbări și la CJT. Mai mult decât atât, acesta este de părere că trebuie schimbati ambii vicepreședinți ai CJT, nu doar unul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*